• Over ons

  • Over ons

Uw betrouwbare partner in ondernemen

Professioneel
Onze consultants zorgen ervoor dat uw financiële administratie op professionele wijze met de benodigde deskundigheid en accuraat wordt behandeld en verwerkt.

Advies op maat
Als ondernemer komt u dagelijks voor verschillende keuzes te staan. Onze specialisten kunnen u advies op maat geven voor uiteenlopende cases waarbij u altijd de juiste keuze kunt maken.

Internationaal ondernemen

Zaken doen in het buitenland?
Via ons internationale netwerk weet u precies wat er mag en moet. Met welke belastingen krijg ik te maken in Frankrijk, hoe streng zijn de milieu-eisen in Amerika etc…

Expertises van FAM24 Consultancy

Financiële administratie
De financiële administratie van uw onderneming is uw belangrijkste instrument als het gaat om besluitvorming. Wij zorgen ervoor dat dit instrument altijd up-to-date en beschikbaar voor u is.

Salarisadministratie
De continuïteit en kwaliteit van uw salarisadministratieproces zijn twee basisprincipes waar uw organisatie niet aan kan tornen. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Starter / Belastingadvies
FAM24 Consultancy zorgt ervoor dat u een professionele start maakt als ondernemer. Fiscale regels en wetgeving vertalen wij voor nieuwe en bestaande ondernemers om fiscale nadelen te veranderen in voordelen.

Juridisch advies
Heeft u als ondernemer, ZZP’er, manager of directeur te maken met juridische kwesties? Zijn er juridische problemen die u belemmeren in uw bedrijfsvoering?

Wij werken samen met professionele bedrijven

Als u vragen of specifieke wensen heeft, kunt u gerust
bellen via 010 766 00 24 of contact met ons opnemen via e-mail.
Wij helpen u graag verder.

Onze partners

AppTomorrow bouwt slimme Apps voor zakelijke dienstverleners. Gebruikers van de App -zoals klanten en potentiële klanten- maken een persoonlijk profiel aan in de App waardoor dienstverleners slim en relevant kunnen communiceren met hun doelgroep(en).

ga naar de website

Unit4 is een toonangevende levrancier van  bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties

In business for peoplega naar de website

Met Basecone heb je altijd een volledig bijgewerkte boekhouding en altijd overzicht in de status van al je documenten.

ga naar de website

Met Basecone heb je altijd een volledig bijgewerkte boekhouding en altijd overzicht in de status van al je documenten.

IRS salarisburoga naar de website

Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 27312419 welke u hier kunt downloaden