• Starter advies

  • Starter advies

Starter advies bij FAM24

Een eigen bedrijf starten? Het juiste advies

Als je als zelfstandig ondernemer aan de slag wilt, komt er veel op je af. De bedrijfsnaam, het logo, een fijne werkplek; het zijn slechts voorbeelden van zaken die goed geregeld moeten worden. En misschien moet je ook wel een financiering regelen? En wat te denken van de administratieve rompslomp, die al meteen begonnen is? Bij al deze zaken helpen onze specialisten je graag op weg, vanaf het allereerste begin.

FAM24 Consultancy is de juiste partner als het gaat om advies op maat. We kunnen adviseren over de beste rechtsvorm of helpen bij het opstellen van een ondernemingsplan. Daarnaast hebben onze specialisten veel ervaring op het gebied van financieringsaanvragen en belastingtechnische zaken.

Dus, ben je een startende ondernemer en op zoek naar support? Kom eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over het ondernemerschap en de zaken die daarbij komen kijken.

Als u vragen of specifieke wensen heeft, kunt u gerust
bellen via 010 766 00 24 of contact met ons opnemen via e-mail.
Wij helpen u graag verder.

Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 27312419 welke u hier kunt downloaden