Uw betrouwbare partner in ondernemen

Professioneel

Onze consultants zorgen ervoor dat uw financiële administratie op professionele wijze met de benodigde deskundigheid en accuraat wordt behandeld en verwerkt.

Advies op maat

Als ondernemer komt u dagelijks voor verschillende keuzes te staan. Onze specialisten kunnen u advies op maat geven voor uiteenlopende cases waarbij u altijd de juiste keuze kunt maken.

Internationaal ondernemen

Zaken doen in het buitenland?

Via ons internationale netwerk weet u precies wat er mag en moet. Met welke belastingen krijg ik te maken in Frankrijk, hoe streng zijn de milieu-eisen in Amerika etc…

Expertises van FAM24 Consultancy

Financiële administratie

De financiële administratie van uw onderneming is uw belangrijkste instrument als het gaat om besluitvorming. Wij zorgen ervoor dat dit instrument altijd up-to-date en beschikbaar voor u is.

Salarisadministratie

De continuïteit en kwaliteit van uw salarisadministratieproces zijn twee basisprincipes waar uw organisatie niet aan kan tornen. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Starter / Belastingadvies

FAM24 Consultancy zorgt ervoor dat u een professionele start maakt als ondernemer. Fiscale regels en wetgeving vertalen wij voor nieuwe en bestaande ondernemers om fiscale nadelen te veranderen in voordelen.

Onze partners